Informatielaadpaalthuis

This article is written in Dutch because the most of my readers are from the Netherlands. The subject is about electric cars. If you want this article in English you always can contact me and I’ll give you all the information that you need and also send you the English version of this post. For all my Dutch readers enjoy reading!

 

Zoals hierboven vermeld ga ik het hebben over elektrische auto’s en over laadpaal thuis. Mocht je naar aanleiding van dit artikel nog informatie willen of mocht je nog vragen hebben, dan kan je me altijd contacteren en dan zal ik je alle informatie verstrekken die benodigd is omtrent een laadpaal thuis. Voor nu veel leesplezier en ik zie jullie reacties graag tegemoet naar aanleiding van deze blog posts.

 

Zoals jullie wellicht weten heb ik zelf ook een elektrische auto, namelijk een E-golf met een actieradius van 200 kilometer. Indien ik snel naar klanten moet voor bepaalde afspraken, dan heb ik maar een actieradius van ongeveer 130 kilometer. Het is daarom voor mij van cruciaal belang dat mijn auto goed opgeladen kan zijn voordat ik naar klanten ga. Derhalve heb ik een laadpaal thuis aangevraagd via Hoekwater en ik moet zeggen dat ik erg tevreden ben over de kwaliteit en de service. Als jullie een elektrische auto hebben, dan zou ik dit zeker aanraden!

Ik hoop jullie hiermee in het kort geïnformeerd te hebben over de mogelijkheden omtrent een laadpaal thuis, mochten jullie nog meer vragen hebben, dan kun je altijd contact met mij opnemen. Ik probeer jullie vragen dan zo goed mogelijk te beantwoorden. Daarnaast zie ik jullie reacties naar aanleiding van dit artikel graag onder tegemoet. Voor nu wens ik jullie allemaal alvast een fijne dag en mochten jullie vragen hebben, dan weten jullie mij te vinden!